Η Apple αναστέλλει τις αντικαταστάσεις μπαταριών σε προνομιακή τιμή για το iPhone 6 Plus

0
1766

Οι φόβοι πολλών επαληθευτήκαν και έτσι όπως όλα δείχνουν η Apple αυτή την στιγμή δεν έχει αποθέματα μπαταριών για το iPhone 6 Plus με αποτέλεσμα να κάνει αναστολή της αντικατάστασης τους στο νέο πρόγραμμα με μειωμένη τιμή μέχρι τα τέλη Μαρτίου ή Απριλίου.

Αυτό προκύπτει σήμερα από εσωτερικό κείμενο που δόθηκε στα Apple Stores και στα εξουσιοδοτημένα service της εταιρείας.

Μέσα σε αυτό αναφέρεται πως οι αντικαταστάσεις μπαταριών για τα iPhone 6 και iPhone 6s Plus επίσης θα παρουσιάσουν καθυστερήσεις με έναν εκτιμώμενο χρόνο τις 2 εβδομάδες.

Για όλα τα υπόλοιπα μοντέλα αυτή την στιγμή το διαθέσιμο στοκ επαρκεί για τις περισσότερες χώρες.

Η κατάσταση στην χώρα μας ως προς την διαθεσιμότητα μπαταριών δεν είναι ξεκάθαρη με δύο εξουσιοδοτημένα service της Apple να έχουν ήδη ξεκινήσει να δέχονται συσκευές στο νέο αυτό πρόγραμμα της Apple και με κόστος που ανέρχεται στα 39 ευρώ.

Άποψη μας είναι πως αν θέλετε να προχωρήσετε στην αντικατάσταση της μπαταρίας του iPhone σας να μην αργήσετε να το κάνετε γιατί συνήθως τα προβλήματα διαθεσιμότητας της Apple έχουν πάντα αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλες τις χώρες.

Το σίγουρο ήταν πως μετά την ανακοίνωση του προγράμματος αυτού ήταν πρακτικά βέβαιο πως πολλοί θα ήταν εκείνοι οι χρήστες που θα ήθελαν να αντικαταστήσουν την μπαταρία της iPhone συσκευής τους και πως τα αποθέματα της Apple σε πρώτη φάση δεν θα ήταν εφικτό να καλύψουν όλη την ζήτηση αυτή.