16.1 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    2023 Mac Studio Κριτικές: Ταχύτερη απόδοση με το M2 Ultra Chip και 8K υποστήριξη

    Το ενημερωμένο Mac Studio της Apple με τσιπ M2 Max και M2 Ultra θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα και θα αρχίσει να φτάνει στους πελάτες αυτή την Τρίτη. Εκ των προτέρων, οι πρώτες κριτικές για τον επιτραπέζιο υπολογιστή έχουν κοινοποιηθεί από επιλεγμένα μέσα ενημέρωσης και κανάλια YouTube.

    Το νέο Mac Studio διαθέτει την ίδια συνολική σχεδίαση με το μοντέλο του 2022, αλλά τώρα διαθέτει τα τελευταία τσιπ M2 Max και M2 Ultra της Apple, ταχύτερη συνδεσιμότητα Wi-Fi 6E και Bluetooth 5.3. Η τιμή παραμένει αμετάβλητη, με το μοντέλο M2 Max να ξεκινά από 1.999 $ και το μοντέλο M2 Ultra από 3.999 $.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.