24.4 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    KGI: Και τα 3 νέα μοντέλα iPhone το 2018 θα έχουν ισχυρότερες μπαταρίες

    Ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities σήμερα έδωσε νέα έκθεση στους επενδυτές παραθέτοντας τις προβλέψεις του για την επερχόμενη γενιά iPhone.

    O Kuo κάνει λόγο ότι η Apple θα φέρει τον σχεδιασμό μπαταρίας σε σχήμα L στα 6.5 ιντσών και 5.8 ιντσών OLED iPhone που θα δούμε του χρόνου και έτσι θα έχουμε μεγαλύτερη απόδοση και αυτονομία για αυτές.

    Αυτή την στιγμή το φετινό iPhone X έρχεται με μια μπαταρία σε σχήμα L αλλά ο αναλυτής υποστηρίζει πως αλλαγές που θα κάνει η Apple και που θα τις επιτρέψουν οι εξελίξεις στην τεχνολογία σε αυτό το αντικείμενο θα ωθήσουν σε μια μεγαλύτερη απόδοση με περισσότερες mAh.

    Πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως το επερχόμενο 5.8 ιντσών iPhone θα έχει μια αυτονομία της τάξης των 2,900mAh με 3,000mΑh. Αυτή την στιγμή το iPhone X έρχεται με 2,716mAh και έτσι αν επαληθευτεί ο αναλυτής θα έχουμε μια αύξηση του 10% που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

    Να υπενθυμίσουμε πως το θέμα της αυτονομίας των iPhone συσκευών είναι κάτι που προβληματίζει πολλούς κατόχους με την Apple κάθε χρόνο να φέρνει διάφορες καινοτομίες σε άλλους τομείς αλλά να παραμένει στάσιμη στο θέμα τον μπαταριών.

    Πέρα από το ανανεωμένο iPhone X του χρόνου όλα δείχνουν πως η Apple θα παρουσιάσει και μια 6.5 ιντσών έκδοση του – διακαής πόθος πολλών χρηστών – αλλά και ένα 6.1 ιντσών iPhone που θα έχει όμως μια LCD οθόνη παρόμοια με αυτή των iPhone 8/8 Plus μοντέλων.

    Τέλος κατά πάσα πιθανότητα και οι 3 συσκευές θα έχουν ενσωματωμένο το Face ID της Apple.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles