20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Φωτογραφίες iPhone 7 που διέρρευσαν δείχνουν νέες μεγαλύτερες κάμερες

    iphone-71

    Οι τελευταίες νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν χθες από το γνωστό πλέον σε όλους μας NowhereElse.fr, για ακόμη μια φορά δείχνουν τις υποτιθέμενες νέες κάμερες για τα επερχόμενα iPhone της Apple.

    Παρά το γεγονός ότι όλες οι φήμες θέλουν τα επερχόμενα μοντέλα να μοιάζουν πάρα πολύ με το iPhone 6S όπως όλα δείχνουν θα υπάρχουν τουλάχιστον 2 αισθητές διαφορές με τους προκατόχους τους.

    Η μια έχει να κάνει με τις γραμμές τις κεραίας στο πίσω μέρος του σασί και η άλλη με τις νέες κάμερες τόσο στο iPhone 7 όσο και στο iPhone 7 Plus.

    Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν χθες συνηγορούν με τις προηγούμενες φήμες για ένα σύστημα διπλών φακών στο 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus.

    Επίσης όπως μπορούμε να δούμε και το 4.7 ιντσών iPhone 7 θα δεχτεί μια σημαντική αναβάθμιση στην κάμερα του σύμφωνα πάντα με την χθεσινή διαρροή.

    Στις φωτογραφίες η τρύπα για τον φακό της κάμερας στο πίσω μέρος της συσκευής είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την αντίστοιχη που έχουμε στο iPhone 6S.

    Screen Shot 2016-06-26 at 19.13.53

    Φωτογραφίες όμως διέρρευσαν και από το FirstShotz που μας δείχνουν όπως μπορείτε να δείτε ακριβώς από πάνω ένα iPhone 7 dummy, και που πέρα από τις αλλαγές στην κάμερα δείχνουν και την έλλειψη της 3.5 mm θύρας ακουστικών καθώς και 2 χώρους για μεγάφωνα στο κάτω μέρος που υποδηλώνουν την ύπαρξη ενός στερεοφωνικού συστήματος.

    Όπως πάντα για όλες αυτές τις διαρροές και ειδικά για αυτές που μας έρχονται από την Κίνα οφείλουμε να κρατάμε ένα μικρό καλάθι για ευνόητους λόγους.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles