18 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Υποτιθέμενη θήκη για το iPhone 13 Pro δείχνει το δραματικά μεγαλύτερο πλαίσιο της κάμερας στο πίσω μέρος

    Μια νέα εικόνα που κοινοποιήθηκε από τον Weibo λογαριασμό “UnclePanPan,” δείχνει μια θήκη για το iPhone 13 Pro που έχει εφαρμοστεί σε ένα iPhone 12 Pro αποκαλύπτοντας την αύξηση του μεγέθους στο πλαίσιο της κάμερας στο πίσω μέρος της επερχόμενης συσκευής.

    Dummy μοντέλα ολόκληρης της iPhone 13 σειράς κοινοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα δείχνοντας πως τα iPhone 13 και iPhone 13 mini θα έχουν μια διαφορετική διάταξη στις κάμερας.

    Διαγράμματα που έχουν επίσης διαρρεύσει δείχνουν πως τα επερχόμενα iPhones θα έχουν μια ελαφριά αύξηση στο πάχος ενώ το πλαίσιο για τις κάμερες στην Pro σειρά θα αυξηθεί.

    Αυτές οι αλλαγές λογικά έγιναν εξαιτίας της προσθήκης του sensor-shift σταθεροποιητή για όλα τα μοντέλα και τον βελτιωμένο Ultra Wide φακό για τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.