20.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Όλα τα iPhone 14 μοντέλα μπορεί να έρθουν με 120Hz ProMotion οθόνες

    Η Apple μπορεί να φέρει την ProMotion τεχνολογία οθόνης, που επιτρέπει έναν ρυθμό ανανέωσης μέχρι 120Hz, σε όλη την γραμμή του iPhone το 2022 με το ντεμπούτο αυτής της τεχνολογίας στο iPhone να έρχεται φέτος στα Pro μοντέλα πρώτα.

    Φημολογείται πολύ έντονα πως η Apple θα παρουσιάσει έναν τέτοιο ρυθμό ανανέωσης στην iPhone 13 γραμμή φέτος αλλά αυτό θα είναι ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό για τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max. Τα iPhone 13 και iPhone 13 mini δεν αναμένεται να υιοθετήσουν αυτή την ProMotion τεχνολογία φέτος.

    Η Apple για φέτος έχει δύο ξεχωριστούς προμηθευτές για τις οθόνες των επερχόμενων iPhone. Η LTPO οθόνες για τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max θα παρασκευαστούν από την Samsung Display που εικάζεται πως έχει ξεκινήσει την μαζική παραγωγή τους από τον Μάιο. Στην αντίπερα όχθη η LTPS οθόνη των iPhone 13 και iPhone 13 mini θα έρθει από την LG.

    Για το 2022 η Apple φαίνεται πως ανακατεύει την τράπουλα και έτσι σε αντίθεση με την iPhone 12 και επερχόμενη iPhone 13 σειρά που είχε ένα 5.4 ιντσών μοντέλο, δύο 6.1 ιντσών μοντέλα και ένα 6.7 ιντσών μοντέλο, η iPhone 14 σειρά θα έχει 2 6.1 ιντσών μοντέλα και 2 6.7 ιντσών μοντέλα.

    Σύμφωνα με το The Elec η LG θα μπει και αυτή στην παραγωγή οθονών με ρυθμό ανανέωσης τα 120Hz.

    Αν αυτό επαληθευτεί τότε οι βασικοί προμηθευτές της Apple, Samsung και LG, θα μπορούν να παράγουν LTPO OLED οθόνες που θα δώσει την δυνατότητα στην Apple να φέρει αυτό το χαρακτηριστικό και την ProMotion τεχνολογία σε όλη την iPhone 14 σειρά.

    Το 2022 επίσης η Apple ίσως φέρει και τον punch-hole σχεδιασμό σε κάποια μοντέλα της για πρώτη φορά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.