15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τώρα είναι πιο ακριβό να αντικαταστήσετε την μπαταρία του iPhone σας από την Apple

    Όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, η Apple αυξάνει τις τιμές αντικατάστασης μπαταριών iPhone. Η εταιρεία λέει ότι η υπηρεσία μπαταρίας εκτός εγγύησης για όλα τα μοντέλα iPhone (εκτός από το iPhone 14) είναι τώρα $20 ακριβότερη από χθες…

    Με αυτές τις αλλαγές, θα πληρώνετε τώρα $89 για αντικαταστάσεις μπαταριών στα iPhone X, iPhone 11, iPhone 12 και iPhone 13. Αυτή είναι μια αύξηση από την προηγούμενη τιμή των $69. Για τα iPhone SE, iPhone 8 και προηγούμενα μοντέλα, οι τιμές αυξάνονται από $49 σε $69.

    Το iPhone 14 δεν περιλαμβάνεται στις σημερινές αυξήσεις τιμών για την υπηρεσία μπαταρίας. Τούτου λεχθέντος, οι αντικαταστάσεις μπαταριών iPhone 14 ήταν πιο ακριβές από την πρώτη μέρα στα $99.

    «Από την 1η Μαρτίου 2023, η χρέωση υπηρεσιών μπαταρίας εκτός εγγύησης θα αυξηθεί κατά $20 για όλα τα μοντέλα iPhone πριν από το iPhone 14», λέει η Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.