23 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Η εφαρμογή Telegram για Mac αποκτά νέα λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

    Το Telegram Messenger κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα μια ενημέρωση για την εφαρμογή Mac που προσθέτει ένα νέο μενού επιλογών Εξοικονόμησης ενέργειας για να βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν έχουν πρόσβαση στην κρυπτογραφημένη πλατφόρμα συνομιλίας στα MacBook τους.

    Βρίσκεται στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, η Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να ενεργοποιηθεί με την εναλλαγή ενός διακόπτη και, όταν είναι ενεργοποιημένη, η δυνατότητα απενεργοποιεί αμέσως μια σειρά από διεργασίες που απαιτούν ένταση πόρων.

    Σύμφωνα με το Telegram, η δυνατότητα απενεργοποιεί πράγματα όπως η αυτόματη αναπαραγωγή GIF και βίντεο, κινούμενα σχέδια και εφέ με αυτοκόλλητα και emoji και κινούμενα σχέδια διεπαφής που λειτουργούν κανονικά στην εφαρμογή. Υπάρχει επίσης μια επιλογή ρυθμιστικού που επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν αυτόματα τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας με βάση το ποσοστό στάθμης μπαταρίας του Mac τους.

    Επιπλέον, το νέο μενού Εξοικονόμησης ενέργειας διαθέτει μια ξεχωριστή σειρά διακοπτών για να απενεργοποιήσετε μεμονωμένα διεργασίες που απαιτούν πόρους, προσφέροντας έναν τρόπο στους χρήστες να στοχεύουν μόνο τους χειρότερους παραβάτες σε ότι αφορά την κατανάλωση της μπαταρίας της συσκευής τους. Η δυνατότητα λοιπόν έρχεται στην έκδοση έκδοση 9.4.1 της εφαρμογής Telegram Mac, η οποία περιλαμβάνει επίσης διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.