20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το ‘Unleashed’ keynote έγινε διαθέσιμο στο website της Apple και στο κανάλι της στο YouTube #AppleEvent

    Η Apple χθες παρουσίασε το Unleashed event του Οκτωβρίου με εστίαση ειδική στα Macs. Αν χάσατε αυτή την παρουσίαση και θέλετε να την δείτε πλέον η εταιρεία κοινοποίησε αυτή στο επίσημο website της και στο κανάλι της στο YouTube.

    H Apple παρουσίασε τα νέα MacBook Pro με τον πιο ισχυρό M1 Pro και M1 Max επεξεργαστή. Επίσης είχαμε την έλευση των AirPods 3 με νέο σχεδιασμό και Spatial Audio καθώς και HomePod minis σε νέους χρωματισμούς μεταξύ άλλων.

    Αυτό ήταν το 4ο event της Apple για το 2021 και επίσης το 8ο που έγινε αποκλειστικά online από το WWDC2020 τον περασμένο Ιούνιο.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.