13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Μείωση τιμής στα AirPods: Αυτά είναι τα διαθέσιμα μοντέλα και η τιμολόγηση τους #AppleEvent

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα τα AirPods 3 αναβαθμίζοντας ουσιαστικά την AirPods γραμμή της. Τα νέα αυτά AirPods έχουν έναν σχεδιασμό κοντά στα AirPods Pro προσφέροντας spatial ήχο, Adaptive EQ, μεγαλύτερη αυτονομία, HD ποιότητα για κλήσεις μέσω FaceTime, IPX4 αντίσταση στο νερό, MagSafe θήκη φόρτισης κ.α

    Η Apple τα κοστολογεί στα $179 που είναι $20 πιο οικονομικά από την προηγούμενη τιμή των AirPods 2 με την ασύρματη θήκη φόρτισης που πλέον η Apple τα έχει σαν την πιο οικονομική λύση μειώνοντας την τιμή τους στα $129.

    Έτσι λοιπόν η γραμμή των AirPods διαμορφώνεται ως εξής:

    • AirPods 2 – $129
    • AirPods 3 – $179
    • AirPods Pro – $249
    • AirPods Max – $549

    Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας η Apple παρουσίασε και μια νέα έκδοση των AirPods Pro που έρχεται με μια MagSafe ασύρματη θήκη φόρτισης όπως τα AirPods 3.

    Όσοι αγοράζουν λοιπόν AirPods Pro που θα αφορούν την νέα παρτίδα τους θα έχουν την MagSafe αυτή θήκης φόρτισης η οποία δεν θα πωλείται ξεχωριστά από την Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.