Friday, May 17, 2024

Το Under-Display Face ID φέρεται να κάνει το ντεμπούτο του στο «iPhone 17 Pro»

Το “iPhone 17 Pro” θα είναι το πρώτο iPhone που θα διαθέτει τεχνολογία Face ID κάτω από πάνελ, σύμφωνα με τον αναλυτή οθόνης Ross Young.

Σε έναν ενημερωμένο οδικό χάρτη που κοινοποιήθηκε στο Twitter νωρίτερα σήμερα, ο Young ισχυρίστηκε ότι η τεχνολογία Face ID κάτω οθόνη θα εξακολουθεί να συνοδεύεται από μια κυκλική διακοπή για την μπροστινή κάμερα. Αυτή η εφαρμογή αναμένεται στα μοντέλα iPhone «Pro» του 2027, τα οποία θα μετακινούν επίσης την κάμερα κάτω από την οθόνη για μια αληθινή εμφάνιση «all-screen».

Η πρόβλεψη διαφέρει από τον αρχικό οδικό χάρτη του Young που κοινοποιήθηκε τον Μάιο του 2022. Προηγουμένως, ανέμενε ότι τα μοντέλα iPhone 16 Pro του 2024 θα ήταν τα πρώτα που θα διαθέτουν τεχνολογία Face ID στο κάτω μέρος του πάνελ. Τον περασμένο μήνα, ο Young είπε ότι αυτή η καθυστέρηση ενός έτους οφειλόταν σε “προβλήματα αισθητήρων”. Η αλλαγή σημαίνει ότι οι δύο εγκοπές οθόνης που συνθέτουν αυτήν τη στιγμή το Dynamic Island θα παραμείνουν προφανώς αμετάβλητες σε τρεις διαδοχικές γενιές iPhone «Pro».

Ο Young είπε επίσης ότι τα τυπικά μοντέλα iPhone 17 θα υιοθετήσουν το ProMotion, ένα χαρακτηριστικό που είναι προς το παρόν αποκλειστικό στις συσκευές προηγμένης τεχνολογίας της Apple.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.