22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το Springtomize 3 αναβαθμίστηκε για το iOS 9 και θα κυκλοφορήσει σύντομα

     

     

     

    springtomize3-0

    Το Tweak το οποίο αρκετοί από εσάς περιμένατε, είναι σχεδόν έτοιμο για την επίσημη κυκλοφορία του. Το Springtomize 3, το θρυλικό jailbreak tweak από τον Filippo Bigarella, είναι σχεδόν έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στο Cydia Repo του Filippo Bigarella, για τους χρήστες iOS 9.

    Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ποιο είναι το συγκεκριμένο tweak, να σας αναφέρουμε μόνο πως το Springtomize σας επιτρέπει κατά κύριο λόγο να παραμετροποιήσετε ένα μεγάλο μέρος του SpringBoard, τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε λειτουργίες. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των εικονιδίων των εφαρμογών, να αλλάξετε την εμφάνιση του dock, να κρύψετε τις ετικέτες των εικονιδίων, καθώς επίσης και να παραμετροποιήσετε την ταχύτητα των διάφοτων animations. Και αυτό είναι μόνο η κορυγή του παγόβουνου, καθώς το συγκεκριμένο tweak υπόσχεται να σας παρέχει πολύ περισσότερα.

    Springtomize-3-iOS-9-Credits

     

    Ο Developer Janosch Hubner, aka @sharedRoutine, βοήθησε τον Filippo με το πιο πρόσφατο update. Η συγκεκριμένη έκδοση του Springtomize, version 1.4, εστίασε κυρίως στη συμβατότητα του Tweak με το iOS 9.

    Υπάρχουν κάποιες αναφορές σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο πως υπάρχει μια μη εγκεκριμένη έκδοση του συγκεκριμένου tweak, η οποία έχει ανέβει σε κάποια third-party repor. Ωστόσο, θα σας συνιστούσαμε να μείνετε μακριά από τη συγκεκριμένη έκδοση και να αναμένετε για την κυκλοφορία της επίσημης.

    Το Spirngtomize 3 για τους χρήστες iOS 9 συσκευών, θα κυκλοφορήσει στο πολύ κοντινό μέλλον, ενώ σύμφωνα με άτομα που το χρησιμοποιούν, έχει πολύ καλή συμπεριφορά σε iPhone 6S και 6S Plus.

    Για εκείνουν που δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο tweak, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά του tweak.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles