15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το Siri GPT-3 combo στοχεύει στη δημιουργία ενός πραγματικά έξυπνου φωνητικού βοηθού [Βίντεο]

    Ένας προγραμματιστής ιστού δημιούργησε ένα Mashup Siri GPT-3 που έχει σκοπό να δείξει τις δυνατότητες για έναν πραγματικά έξυπνο φωνητικό βοηθό.

    Το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ήταν σε θέση να δώσει νόημα στην ομιλία – συμπεριλαμβανομένων ορισμένων στις οποίες η απαιτούμενη ενέργεια υπονοούνταν αντί να δηλώνεται άμεσα…

    Ο Mate Marschalko έγραψε ένα ιστολόγιο Medium στο οποίο μιλάει για όσα έχει κάνει, μαζί με ένα βίντεο στο YouTube (παρακάτω) με παραδείγματα των αποτελεσμάτων. Είπε ότι στόχος του ήταν να αντικαταστήσει αποτελεσματικά το Siri με το GPT-3.

    Από τότε που δοκίμασα το ChatGPT και το GPT-3, όλα τα άλλα αισθάνονται οδυνηρά χαζά και άχρηστα: Siri, Alexa, Google Home και όλοι οι άλλοι «έξυπνοι» βοηθοί […] Σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο αν μπορούσα να αντικαταστήσω το Siri με το GPT-3. Ζήτησα από το GPT-3 να προσποιηθεί ότι είναι ο έξυπνος εγκέφαλος του σπιτιού μου, εξήγησα προσεκτικά ότι μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλο το σπίτι και πώς να ανταποκριθεί στα αιτήματα μου.

    Ακόμη πιο εντυπωσιακό, δεν χρειάστηκε να γράψει κανέναν κώδικα για να το πετύχει αυτό. Αντίθετα, εξήγησε στο GPT-3 τι ήθελε να κάνει. Του ζήτησε να ερμηνεύσει τα αγγλικά μιας συνομιλίας και να παράσχει μια κατάλληλη απάντηση JSON.

    Ο Marschalko χρησιμοποίησε μια συντόμευση Siri για να τη μετατρέψει σε πραγματική εντολή HomeKit.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.