14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το Shrinking του Apple TV Plus μπορεί να είναι μια έκπληξη – και ήδη κερδίζει έναν γίγαντα του Netflix

    Το Apple TV Plus συνεχίζει να κερδίζει έδαφος με μία από τις νέες σειρές του να βρίσκεται σταθερά στη λίστα των 10 κορυφαίων συνολικών εκπομπών ροής από τις 17 Φεβρουαρίου.

    Σύμφωνα με το Reelgood, το Shrinking, με πρωταγωνιστές τους Χάρισον Φορντ και Τζέισον Σέγκελ, βρίσκεται στο νούμερο 5 της λίστας, ξεπερνώντας άλλες εκπομπές όπως το επιστρέφοντας You του Netflix (πρώην megahit για την υπηρεσία ροής) και Peacock’s Yellowstone. Το The Last of Us του HBO εξακολουθεί να κυριαρχεί στο νούμερο 1.

    Μετά από μήνες σειρών του Apple TV που δεν μπήκαν καν στο top 10, είναι μια ευπρόσδεκτη έκπληξη το ντεμπούτο του Φορντ στην υπηρεσία ροής και είναι ήδη ισχυρός υποψήφιος για να εμφανιστεί στη λίστα των καλύτερων σειρών Apple TV Plus για το 2023 .

    Για όσους δεν γνωρίζουν, το Shrinking περιλαμβάνει έναν πενθούντα θεραπευτή, τον οποίο υποδύεται ο Σέγκελ, ο οποίος αρχίζει να παραβιάζει τους κανόνες και να λέει στους πελάτες του τι ακριβώς σκέφτεται. Αν και αγνοεί την εκπαίδευση και την ηθική του, βρίσκει τον εαυτό του να κάνει τεράστιες αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης της δικής του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.