23.1 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Το Pixelmator Pro 3.2 για Mac παρουσιάζει την υποστήριξη επεξεργασίας βίντεο

    Το Pixelmator 3.2 “Lumière” κυκλοφόρησε σήμερα στο Mac App Store και η τελευταία σημαντική ενημέρωση στη δημοφιλή εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας προσφέρει τη δυνατότητα επεξεργασίας βίντεο, μαζί με άλλες αξιόλογες προσθήκες λειτουργιών.

    Η έκδοση 3.2 της εφαρμογής επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν γρήγορες επεξεργασίες σε βίντεο, όπως περικοπή, περικοπή και προσαρμογή χρωμάτων, και επιτρέπει στους χρήστες να τα συνδυάζουν με κείμενο, εικόνες και σχήματα, να εφαρμόζουν μάσκες και άλλα, χωρίς να φεύγουν από το Pixelmator Pro.

    Για να διευκολυνθεί η επεξεργασία, η διεπαφή περιλαμβάνει πλέον επιλογές επεξεργασίας βίντεο σε καμβά με τα οποία οι χρήστες μπορούν να παίζουν, να κάνουν σίγαση, να καθαρίζουν και να ορίζουν το πλαίσιο της αφίσας των βίντεο σε συνθέσεις πολλαπλών βίντεο.

    Ως μέρος της υποστήριξης για επεξεργασία βίντεο, η ενημέρωση παρέχεται επίσης με υποστήριξη για νέες μορφές βίντεο και κινούμενων εικόνων, συμπεριλαμβανομένων MP4 και QuickTime Movie, καθώς και τη δυνατότητα ανοίγματος και εξαγωγής κινούμενων GIF και PNG. Τα βίντεο μπορούν να εξαχθούν με μεταβλητή ποιότητα, ρυθμιζόμενο ρυθμό καρέ και χρησιμοποιώντας μια σειρά τύπων συμπίεσης, συμπεριλαμβανομένων των Apple ProRes.

    Επιπλέον, η ενημέρωση φέρνει επίσης μια νέα κατηγορία προτύπων τίτλων ταινιών 4K και προσθέτει κινηματογραφικά πρότυπα κοινωνικών μέσων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη δημιουργία κινούμενων σχεδίων.

    Το Pixelmator Pro 3.2 Lumière είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από το Mac App Store ως δωρεάν ενημέρωση για υπάρχοντες χρήστες και $19,99 για νέους πελάτες, 50% έκπτωση στη συνήθη τιμή των $39,99.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.