22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το Pascal’s Wager είναι το πρώτο iPad παιχνίδι που φέρνει υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού

    Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά της iPadOS 14 ήταν η επέκταση της υποστήριξης game χειριστηρίων με πλήρη κάλυψη πληκτρολογίου, ποντικιού αλλά και trackpad. Σήμερα το Pascal’s Wager παιχνίδι αναβαθμίστηκε για να φέρει υποστήριξη αυτού του χαρακτηριστικού.

    Ουσιαστικά ο τίτλος αποτελεί το πρώτο iPad παιχνίδι που υποστηρίζει τόσο ένα πληκτρολόγιο αλλά και ένα ποντίκι. Αν δεν γνωρίζετε τον τίτλο οι δημιουργοί του τον περιγράφουν ως έναν “acton rpg με στυλ του dark fantasy”.

    Από τους παίχτες θα απαιτηθεί να αντιμετωπίσουν μια σειρά από δυσκολίες κατά την εξέλιξη της ιστορίας που περιλαμβάνει κρυφές περιοχές, διαφορετικούς χαρακτήρες και πολλαπλούς φυσικά εχθρούς. Υπάρχουν περισσότερες από 20 ώρες περιεχόμενου για τον παίχτη με αναβαθμισμένα γραφικά και μια μουσική επένδυση που ξεχωρίζει.

    Ο τίτλος είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο 2019 Keynote Σεπτεμβρίου της Apple.

    The game provides its players with top-notch picture quality and a feast for the senses that the mobile platform has never had before. In the game, the world is shrouded by dark mist, where light is dim and mysterious. People there become lunatic, and nobody knows the secrets behind that.

    Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Reddit δείχνει έναν παίχτη να παίζει τον τίτλο στο iPad του με την χρήση των Magic Keyboard και Magic Mouse και η εμπειρία φαίνεται να είναι η ίδια όπως αν έπαιζε από έναν υπολογιστή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.