20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Περισσότερες αποδείξεις ότι η ζήτηση για το iPhone 12 είναι μεγαλύτερη από την αναμενόμενη με την Foxconn να έχει ρεκόρ κερδών

    Μια αναφορά τον προηγούμενο μήνα έκανε λόγο πως η Apple πιάστηκε εξαπίνης με την ζήτηση των iPhone 12 κάτι που ώθησε την εταιρεία εσπευσμένα να αλλάξει τα πλάνα παραγωγής της αυξάνοντας τα κατά 20% και 30%. Σήμερα έχουμε περισσότερες αποδείξεις προς αυτό το γεγονός.

    Η Counterpoint αποκάλυψε πως το iPhone 12 ήταν σε παγκόσμια κλίμακα το 5G smatphone με τις μεγαλύτερες πωλήσεις την ίδια ώρα που η Qualcomm σημείωσε αύξηση στις πωλήσεις της εξαιτίας του iPhone, ενώ ίδια αύξηση κερδών σημειώθηκε στο σύνολο των προμηθευτών της παραγωγικής αλυσίδας της Apple.

    H Foxconn τώρα, που είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής της Apple, και αυτή ανέφερε ρεκόρ κερδών χθες ξεπερνώντας όλες τις προβλέψεις.

    Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Bloomberg η εταιρεία παρουσίασε κέρδη πάνω από ότι είχε προβλεφθεί εξαιτίας της ζήτησης των iPhone 5G.

    H Foxconn είναι ο αποκλειστικός συναρμολογητής των iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max και όπως όλα δείχνουν η εταιρεία σημείωσε αύξηση στα κέρδη της μπαίνοντας πολύ δυναμικά και στο 2021 παρά την κρίση που έφερε η πανδημία.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.