17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το Netflix λανσάρει το πρόγραμμα “Basic With Ads”, αλλά προς το παρόν δεν λειτουργεί στο Apple TV

    Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο του πλάνο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν λειτουργεί ακόμα σε συσκευές Apple TV, συμπεριλαμβανομένης της νέας τρίτης γενιάς Apple TV 4K που κυκλοφορεί ήδη στην αγορά.

    Με κόστος $6,99 ανά μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το νέο πρόγραμμα “Basic With Ads” είναι $3 φθηνότερο από το τυπικό πρόγραμμα Basic, αλλά οι ιδιοκτήτες Apple TV που επιθυμούν να επωφεληθούν από το πιο προσιτό επίπεδο θα πρέπει να περιμένουν.

    “Η υποστήριξη Basic with ads plan στο tvOS δεν είναι διαθέσιμη κατά την κυκλοφορία, αλλά αυτό θα γίνει σύντομα”, είπε το Netflix στο Variety. Μια σελίδα υποστήριξης Netflix, που εντοπίστηκε από το 9to5Mac, σημειώνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix μόνο στην Apple TV εάν είστε συνδρομητής στα προγράμματα Basic, Standard ή Premium.

    Το Netflix δεν εξήγησε γιατί το πρόγραμμα Basic With Ads δεν λειτουργεί στην Apple TV, παρά το γεγονός ότι είναι διαθέσιμο σε συσκευές Amazon Fire TV, Android, Chromecast με Google TV, κονσόλες παιχνιδιών, συσκευές iOS και πολλές έξυπνες τηλεοράσεις. Θα μπορούσε να έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Netflix επιτάχυνε το χρονοδιάγραμμα για την κυκλοφορία του σχεδίου από τις αρχές του 2023 έως τις αρχές Νοεμβρίου, προκειμένου να ξεπεράσει το αντίστοιχο πλάνο συνδρομής με διαφημίσεις της Disney+ που έρχεται τον επόμενο μήνα, αλλά δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.