23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    «Αυτό κάνουμε, περιμένουμε» λέει υποτιθέμενος υπάλληλος της Apple στη νέα διαφήμιση της Samsung που χλευάζει την έλλειψη ενός foldable iPhone

    Η Samsung κυκλοφόρησε αυτήν την εβδομάδα μια νέα διαφήμιση κατά της Apple “On the Fence” που στοχεύει για άλλη μια φορά την έλλειψη foldable συσκευών της Apple. Στο σημείο, ένας άνδρας κάθεται σε έναν φράχτη με θέα σε ένα κατάστημα λιανικής που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με Apple Store.

    «Ε, τι κάνεις εκεί πάνω;» ρωτάει ένας υπάλληλος που μοιάζει να δουλεύει για την Apple. «Δεν μπορείς να κάθεσαι στον φράχτη». «Αλλά από την πλευρά της Samsung, έχουν foldable τηλέφωνα και επικές κάμερες», απαντά ο άντρας. Η ομιλία του προσελκύει έναν άλλο πελάτη της «Apple» που ενδιαφέρεται για foldable συσκευές, ενώ ο ψεύτικος υπάλληλος της Apple προσπαθεί να τον αποτρέψει να φύγει. «Περιμένουμε να έρθουν όλα αυτά εδώ», εξηγεί ο υπάλληλος.

    Η Samsung έχει μακρά ιστορία να κοροϊδεύει την Apple στα διαφημιστικά της σποτ και να προσβάλλει τις συσκευές της Apple προκειμένου να προωθήσει τα δικά της προϊόντα. Οι διαφημίσεις Anti-Apple της Samsung έχουν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες, με τη Samsung να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι η Apple δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει με μια foldbale συσκευή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.