21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το NBA 2K23 κυκλοφορεί στο Apple Arcade αύριο με την έναρξη της σεζόν 2022-23

    Το NBA 2K23 Arcade Edition πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Apple Arcade την Τρίτη παράλληλα με την έναρξη της σεζόν 2022-23 του NBA. Το παιχνίδι διαθέτει ενημερωμένα ρόστερ, μια νέα λειτουργία “The Greatest” με τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, πιο καθηλωτικό παιχνίδι και πολλά άλλα.

    Η λειτουργία “The Greatest” περιλαμβάνει 20 από τους καλύτερους παίκτες του NBA από το παρελθόν και το παρόν, συμπεριλαμβανομένων των Michael Jordan, Kobe Bryant, Kareem Abdul-Jabbar, Devin Booker, Kevin Durant και πολλών άλλων. Η έκδοση 2K23 του παιχνιδιού περιλαμβάνει επίσης νέα σχόλια εντός του παιχνιδιού από τους Kevin Harlan, Brian Anderson, Greg Anthony, Grant Hill ή Doris Burke.

    Όπως και η έκδοση του παιχνιδιού NBA 2K22, παραμένει μια λειτουργία “Association” που αναθέτει στους παίκτες να διαχειρίζονται ένα ρόστερ του NBA κάνοντας συναλλαγές, υπογράφοντας ελεύθερους πράκτορες, αναζητώντας ανερχόμενους υποψήφιους και ελέγχοντας τα οικονομικά της ομάδας τους, καθώς και “Λειτουργία MyCAREER” όπου οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι στο ΝΒΑ με έναν προσαρμοσμένο παίκτη, θέση και αριθμό φανέλας. Υπάρχουν επίσης λειτουργίες “Quick Match” και online multiplayer modes.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.