11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple αναγνωρίζει το σφάλμα «Δεν υποστηρίζεται η κάρτα SIM» που επηρεάζει τους χρήστες του iPhone 14

    Η Apple αναγνώρισε ένα ακόμη σφάλμα του iOS 16 που επηρεάζει τους πελάτες του iPhone 14, αυτή τη φορά που σχετίζεται με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και υποστήριξη κάρτας SIM.

    Σε ένα σημείωμα που είδε το MacRumors, η Apple αναγνωρίζει ότι ορισμένοι χρήστες των iPhone 14‌, iPhone 14‌ Plus, iPhone 14 Pro και ‌iPhone 14 Pro‌ Max ενδέχεται να δουν ένα μήνυμα που γράφει “Η κάρτα SIM δεν υποστηρίζεται” να εμφανίζεται στη συσκευή τους. Μετά την εμφάνιση του αναδυόμενου μηνύματος, το iPhone μπορεί να παγώσει εντελώς, σύμφωνα με το σημείωμα. Η Apple λέει ότι «διερευνά» το ζήτημα και σημειώνει ότι δεν πρόκειται για πρόβλημα υλικού, προσθέτοντας ότι οι πελάτες θα πρέπει να διατηρούν ενημερωμένο το λογισμικό τους.

    Στο μεταξύ, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, η Apple συμβουλεύει τους πελάτες να περιμένουν μερικά λεπτά για να δουν αν το μήνυμα εξαφανιστεί. Εάν δεν το κάνει, οι πελάτες δεν θα πρέπει να επιχειρήσουν να επαναφέρουν τη συσκευή, τονίζει η Apple στο σημείωμα. Αντίθετα, οι πελάτες θα πρέπει να απευθυνθούν σε ένα Apple Store ή σε εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών όπου μπορεί να υποβληθεί αίτημα για τεχνική βοήθεια και να επιλυθεί το πρόβλημα.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple αναγνωρίζει ένα σφάλμα για τα τελευταία της iPhone. Τις ημέρες και τις εβδομάδες που ακολούθησαν την κυκλοφορία του, το iPhone 14 αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων με τις ενεργοποιήσεις συσκευών και τους κραδασμούς της κάμερας. Και τα δύο ζητήματα αντιμετωπίστηκαν σε επόμενες ενημερώσεις του iOS 16. Η Apple δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή το iOS 16.1 με προγραμματιστές και δημόσιους δοκιμαστές beta, με την κυκλοφορία να αναμένεται στα τέλη αυτού του μήνα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.