19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple ανακοινώνει τη χωρική υποστήριξη ήχου για πέντε οχήματα Mercedes-Benz

    Η Apple και η Mercedes-Benz ανακοίνωσαν σήμερα ότι η εγγενής υποστήριξη για τη δυνατότητα χωρικού ήχου της Apple Music με το Dolby Atmos είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα οχήματα Mercedes-Benz παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων μοντέλων Mercedes-Maybach, EQS, EQS SUV, EQE και S-Class.

    Όπως σημειώνεται από το The Verge, ο χωρικός ήχος απαιτεί ένα όχημα Mercedes-Benz με σύστημα ήχου Burmester 3D ή 4D, το οποίο μπορεί να κοστίσει χιλιάδες δολάρια επιπλέον.

    Το Apple Music είναι διαθέσιμο απευθείας μέσω του συστήματος infotainment MBUX σε νεότερα οχήματα Mercedes-Benz από πέρυσι. Ο χωρικός ήχος παρέχει μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης ήχου surround που τον κάνει να ακούγεται σαν η μουσική να είναι παντού γύρω σας. Ο χωρικός ήχος κυκλοφόρησε πέρυσι σε συσκευές Apple όπως το iPhone, το iPad, το Mac και το Apple TV και τώρα η λειτουργία είναι διαθέσιμη εγγενώς σε αυτοκίνητο για πρώτη φορά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.