16.7 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Το MacBook Air 15 ιντσών θα έχει το τσιπ M2 καθώς το σχέδιο για έναν M3 επεξεργαστή εγκαταλείφθηκε

    Πολλές πηγές ανέφεραν ότι η Apple είχε σχεδιάσει να λανσάρει το επερχόμενο MacBook Air 15 ιντσών σε διάφορες παραλλαγές, με το βασικό μοντέλο να έχει τσιπ M2 και ένα κορυφαίο μοντέλο με ένα M3 επεξεργαστή.

    Ωστόσο, ένας leaker με καλό ιστορικό λέει ότι η Apple έχει πλέον εγκαταλείψει τα σχέδια για την έκδοση M3…

    Οι αναφορές ενός MacBook Air 15 ιντσών χρονολογούνται πάνω από ένα χρόνο τώρα.

    Μια αναφορά τόνιζε ότι θα μπορούσε να φτάσει αυτόν τον μήνα, ενώ άλλες πρότειναν ότι το WWDC φαίνεται πιο πιθανό χρονοδιάγραμμα παρουσίασης αυτού του νέου μηχανήματος.

    Τόσο πηγές από την παραγωγική αλυσίδα, όσο και αυτές του Mark Gurman του Bloomberg, ανέφεραν ότι ενώ το βασικό μοντέλο θα έχει τσιπ M2, ενώ Apple εργαζόταν επίσης σε μια έκδοση M3.

    Ωστόσο, ενώ ο leaker yeux1122 συμφωνεί ότι αυτό συνέβη, λέει ότι η Apple αποφάσισε τώρα να μην προχωρήσει με το μοντέλο M3 για την κυκλοφορία του μηχανήματος.

    Αυτό δεν είναι μόνο το ζήτημα της μαζικής παραγωγής της TSMC, αλλά και η Apple δεν βιαζόταν λόγω ενός συνδυασμού παραγόντων όπως οι συνθήκες της αγοράς και η προσαρμογή των αποθεμάτων.

    Λένε ότι το χρονοδιάγραμμα κατασκευής παραμένει αμετάβλητο και ότι το μηχάνημα πρόκειται να κυκλοφορήσει «γύρω στον Ιούνιο».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.