21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Κατεβάστε αυτές τις καταπληκτικές ταπετσαρίες Apple x Van Gogh από το Basic Apple Guy

    Τον Μάρτιο, το Basic Apple Guy κυκλοφόρησε μια εκπληκτική ταπετσαρία με το όνομα “Big Starry Sur” που αποτελείται από την ταπετσαρία Big Sur της Apple στο στυλ του The Starry Night του Van Gogh. Τώρα όπως είχε υποσχεθεί, επέστρεψε με τέσσερα νέα σχέδια Apple x Van Gogh που είναι απλά υπέροχα.

    Μπορείτε να λάβετε τις δωρεάν ταπετσαρίες πλήρους ανάλυσης στο κάτω μέρος της ανάρτησης του Basic Apple Guy

    Το Basic Apple Guy χρησιμοποίησε το Midjourney AI για να δημιουργήσει όλες αυτές τις νέες ταπετσαρίες. Για το Big Sur Take II και το Wheat Field with El Capitan χρησιμοποίησε τη σειρά Wheatfield του Van Gogh, για το The Starry Mountain Lion, χρησιμοποίησε το The Starry Night και για το Lion with Cypresses, χρησιμοποίησε και το Wheat Field και το The Starry Night.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.