18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το Apple Store Saket άνοιξε επίσημα ο Tim Cook, δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

    Δύο μέρες μετά τα εγκαίνια του Apple Store BKC στη Βομβάη, το Apple Store Saket άνοιξε στο Νέο Δελχί. Όπως και πριν, το κατάστημα άνοιξε από τον CEO Tim Cook και της επικεφαλής λιανικής Deirdre O’Brien.

    Το άνοιγμα των δύο πρώτων Apple Stores στην Ινδία αυτή την εβδομάδα σηματοδότησε την επιτυχή ολοκλήρωση μιας μακράς, δύσκολης μάχης με την κυβέρνηση.

    Ως μέρος μιας ώθησης για την έναρξη της παραγωγής υψηλής τεχνολογίας στη χώρα, η ινδική κυβέρνηση ζητάει από μια εταιρεία να κατασκευάζει περίπου το 30% των προϊόντων της εντός της χώρας προτού της επιτραπεί να ανοίξει ένα κατάστημα με ένα μόνο εμπορικό σήμα. Ο νόμος δημιουργήθηκε ουσιαστικά ειδικά για να στοχεύσει μια σειρά από τεχνολογικούς γίγαντες, με την Apple στην κορυφή της λίστας.

    Ο κατασκευαστής iPhone συμμετείχε σε εκτενείς διαπραγματεύσεις για τις λεπτομέρειες αυτού, προτού τελικά λάβει το επίσημο πράσινο φως.

    Κάποιος έφερε ένα Macintosh SE στα εγκαίνια του BKC και φαίνεται ότι ξεκίνησε μια vintage τάση προϊόντων Apple, με έναν επισκέπτη να εμφανίζεται με ένα iBook G3 του 1999, μεταξύ άλλων (ή τουλάχιστον τα κουτιά από το ίδιο).

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.