21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το M2 iPad Pro διαθέτει μια νέα λειτουργία Hover Mode για το Apple Pencil

    Το νέο M2 iPad Pro υποστηρίζει μια νέα δυνατότητα με το Apple Pencil δεύτερης γενιάς που επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν το Apple Pencil πάνω από την οθόνη τους για να επεκτείνουν περιεχόμενο, εφαρμογές, γραφικά στοιχεία και άλλα.

    Εξηγώντας τη δυνατότητα στη σελίδα χαρακτηριστικών του iPad Pro, η Apple λέει:

    Μια νέα διάσταση του Apple Pencil. Το νέο χαρακτηριστικό σάς δείχνει ακριβώς πού θα αγγίξει το Apple Pencil στην οθόνη σας. Έτσι, μπορείτε να γράψετε, να σκιαγραφήσετε και να εικονογραφήσετε με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Οι εφαρμογές και τα γραφικά στοιχεία ρολογιού επεκτείνονται στην Αρχική οθόνη καθώς μετακινείστε πάνω τους. Κάντε προεπισκόπηση της ενέργειας σας πριν την κάνετε. Δείτε πώς αναμειγνύονται οι ακουαρέλες σας πριν βάψετε. Η αιώρηση του Apple Pencil κάνει ό,τι κάνετε με το Apple Pencil ακόμα πιο εύκολο

    Το νέο M2‌ iPad Pro σε συνδυασμό με το Apple Pencil δεύτερης γενιάς μπορεί να ανιχνεύσει ηλεκτρομαγνητικά σήματα που μεταδίδονται από την άκρη του μολυβιού από απόσταση έως και 12 mm από την οθόνη. «Ο M2 ερμηνεύει αμέσως αυτά τα σήματα και καθορίζει τη θέση του Pencil της Apple σε τρεις διαστάσεις», σύμφωνα με την Apple. Το νέο M2‌ iPad Pro είναι κατά τα άλλα αποτελεί μια μικρή αναβάθμιση σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, καθώς διαθέτει μόνο το νέο τσιπ σιλικόνης M2 της Apple και βελτιωμένο Wi-Fi.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.