21.1 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Η Apple αφαιρεί το Apple TV HD από το ηλεκτρονικό της κατάστημα

    Με το ντεμπούτο της νέας τρίτης γενιάς Apple TV 4K, η Apple αφαίρεσε το Apple TV HD από την πώληση στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

    Στην τιμή των 149 δολαρίων, το Apple TV HD κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015 και παρέμενε στη σειρά της Apple μέχρι τώρα ως αρχική επιλογή, με ένα αναβαθμισμένο τηλεχειριστήριο Siri.

    Σε αντίθεση με τη δεύτερης γενιάς Apple TV‌ 4K, η Apple TV HD δεν είχε υποστήριξη για ανάλυση έως και 2160p, καθώς και υποστήριξη για HDR10 και Dolby Vision. Δεν είχε επίσης υποστήριξη Gigabit Ethernet, Wi-Fi 6, Bluetooth 5 και υποστήριξη Thread.

    Όπως και η Apple TV‌ HD, το μοντέλο 128 GB της νέας τρίτης γενιάς Apple TV 4K κοστίζει $149, αλλά περιλαμβάνει υποστήριξη για όλα τα παραπάνω, καθώς και υποστήριξη HDR10+.

    Ωστόσο, η νέα Apple TV 4K των 64 GB, για χαμηλότερη τιμή εκκίνησης στα $129, δεν περιλαμβάνει θύρα Ethernet ή υποστήριξη για Thread. Οι νέες διαμορφώσεις Apple TV‌‌‌ 4K είναι διαθέσιμες για παραγγελία σήμερα, με διαθεσιμότητα από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.