21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το LEGO Star Wars Battles έρχεται σύντομα στην Apple Arcade υπηρεσία

    Η Apple ανακοίνωσε σήμερα πως το LEGO Star Wars Battles από την TT Games και την Warnes Bros Games έρχεται σύντομα και αποκλειστικά στην Apple Arcade υπηρεσία για τα iPhone, iPad, Mac και Apple TV. Συγκεκριμένη ημερομηνία δεν έχει δοθεί ακόμη αλλά οι χρήστες μπορούν να λάβουν ειδοποίηση κάνοντας tap στο “get” κουμπί στην αντίστοιχη αναφορά στο Apple Arcade.

    Δημιουργός του τίτλου είναι η TT Games Brighton και διανομέας η Warner Bros Games σε συνεργασία με την Lucasfilm Games. Ο tower defence αυτός τίτλος θα ζητάει από τους παίχτες να οδηγήσουν τους αγαπημένους τους LEGO Star Wars χαρακτήρες σε μια σειρά από γεμάτες ένταση μάχες. Οι παίχτες θα μπορούν να συνδυάζουν χαρακτήρες και οχήματα από όλες τις εποχές του Star Wars galaxy και να δημιουργούν LEGO towers καθώς προσπαθούν να καταστρέψουν την αντίπαλη βάση.

    Στην διάθεση των παιχτών θα είναι χαρακτήρες όπως οι Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Boba Fett, και Darth Vader, και πληθώρα οχημάτων μέσα σε αυτά και το Millennium Falcon. Οι πίστες θα αφορούν τις τοποθεσίες Scarif, Naboo, Hoth, Endor, Geonosis, και πολλές ακόμη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.