17.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iWatch project της Apple αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα

    esben-oxholm

    Μια νέα αναφορά έγινε διαθέσιμη σήμερα το απόγευμα υποστηρίζοντας πως η Apple αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων με το επερχόμενο iWatch της. Η εταιρεία φέρετε να έχει σοβαρά θέματα με την τεχνολογία της οθόνης, την αυτονομία της μπαταρίας αλλά και στην κατασκευή.

    Η συσκευή που αναμένεται από πέρυσι και που διαρροές έχουν υποδείξει πως η Apple δουλεύει πάνω σε αυτήν θα είναι η πρώτη απόπειρα της εταιρείας στον χώρο των wearables. Φημολογείται πως θα έχει 2 ιντσών οθόνη ενώ θα τρέχει μια τροποποιημένη έκδοση του iOS που θα της επιτρέπει άριστη επικοινωνία τόσο με το iPhone όσο και με το iPad.

    H σημερινή αναφορά που εμφανίστηκε στο BussinessInsider έχει ως εξής:

    “Here’s what Lessin is hearing:

    – Apple has had trouble settling on a screen technology. It’s having battery issues, so it’s considered trying new screen tech. 
    – Apple “halted advanced prototyping of some unknown pieces with one manufacturer late last year” but she also notes that Apple shifts manufacturers all the time, so this might not mean anything.
    – Bryan James, who was working on the iWatch, has gone to Nest. James worked on iPods, and has a patent for Apple with Nest founder Matt Rogers on a watch-like device. (Rogers used to be at Apple.)

    Με βάση το παραπάνω αξίζει να σημειώσουμε ορισμένα πράγματα. Το πρώτο είναι πως η σημερινή αναφορά είναι από τις εγκυρότερες που έχουμε δει μέχρι στιγμής και αποτελεί ακόμη μια απόδειξη πως η Apple όντως δουλεύει πάνω στο εν λόγω προϊόν.

    Δεύτερον δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα στην κατασκευή του iWatch. Όπως όλα δείχνουν ίσως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην δούμε την συσκευή ούτε φέτος ειδικά αν η Apple δεν λύσει το πρόβλημα της αυτονομίας της μπαταρίας. Διαφορετικά όσο όμορφο και χρηστικό να είναι το iWatch της θα μπει στην κατηγορία του Samsung Galaxy Gear και θα οδηγηθεί στην αποτυχία. Από την άλλη πάντα για κάθε νέο προϊόν της εταιρείας ακούμε τα ίδια αλλά η Apple τα καταφέρνει έστω και αν είναι την τελευταία στιγμή.

    Το μόνο λοιπόν ίσως ανησυχητικό με βάση την παραπάνω αναφορά είναι η φυγή του Bryan James, ενός πολύ ταλαντούχου μηχανικού που μετακόμισε στην Nest.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles