20.2 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Το iPhone SE 4 φημολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη LCD 6,1 ιντσών με εγκοπή

    Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα διαθέτει οθόνη LCD 6,1 ιντσών και εγκοπή στο επάνω μέρος της οθόνης, σύμφωνα με τον αναλυτή της Display Supply Chain Consultants (DSCC), Ross Young.

    Ο Young είπε ότι έχει αναθεωρήσει τις προσδοκίες του για το iPhone SE τέταρτης γενιάς. Τον Οκτώβριο του 2021, ο Young, ο οποίος έχει πολύ καλό ιστορικό στην παροχή πληροφοριών για τα σχέδια της Apple, είπε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο iPhone SE το 2024 με οθόνη LCD 5,7 έως 6,1 ιντσών και σχήμα τρύπας στην εγκοπή για την μπροστινή κάμερα.

    Εκ των υστέρων, αυτές οι πληροφορίες μπορεί να άφηναν να εννοηθεί ότι η Apple εξερευνούσε την προσθήκη του Dynamic Island στο iPhone τέταρτης γενιάς ​iPhone SE​, μια αλλαγή που φαινόταν εύλογη δεδομένου ότι, εάν η συσκευή κυκλοφορήσει το 2024, το Dynamic Island θα υπάρχει και στα τέσσερα τα κύρια μοντέλα iPhone που θα είναι διαθέσιμα εκείνη την εποχή.

    Η αναθεωρημένη πρόβλεψη του Young ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών με εγκοπή. Δεν είναι γνωστό εάν η εγκοπή του iPhone SE θα περιέχει μια σειρά κάμερας TrueDepth όπως άλλα μοντέλα iPhone για τη διευκόλυνση του Face ID. Ορισμένες φήμες υποδεικνύουν ότι το iPhone SE δεν θα αποκτήσει Face ID, και θα παραμείνει με το Touch ID όπως τα προηγούμενα μοντέλα για να μειώσει το κόστος.

    Μεταβαίνοντας σε σχεδίαση όλης της οθόνης, αυτό βέβαια σημαίνει πως δεν θα υπάρχει πλέον χώρος για ένα φυσικό κουμπί ‌Touch ID στο κάτω πλαίσιο της συσκευής. Πολλαπλές αναφορές, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών από το MyDrivers και τον αναλυτή της Apple, Ming-Chi Kuo, υποδηλώνουν ότι η Apple σχεδιάζει να προσθέσει ένα πλευρικό κουμπί Touch ID στο iPhone SE, όπως έγινε στα iPad Air και iPad mini.

    Ο κινεζικός ιστότοπος MyDrivers και ο Jon Prosser πιστεύουν ότι το iPhone SE πρόκειται να μεταβεί σε σχεδιασμό που μοιάζει με το iPhone XR, το οποίο θα περιλαμβάνει την κατάργηση του κουμπιού Home. Η αλλαγή είναι πιθανή αφού τα προϊόντα «SE» της Apple μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσαν πάντα τα σχέδια παλαιότερων συσκευών.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.