20.2 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Το iPhone SE 3 θα φέρει υποστήριξη 5G θα έχει έναν A15 επεξεργαστή αλλά η σχεδίαση του δεν θα αλλάξει

    Το Ιαπωνικό Apple blog Macotakara ανέφερε πρόσφατα ότι το 3ης γενιάς iPhone SE δεν θα φέρει κάποια αλλαγή στον σχεδιασμό του και ουσιαστικά θα είναι παραπλήσιο του τωρινού iPhone SE. Αυτό σημαίνει πως θα διατηρήσει την 4.7 ιντσών LCD οθόνη και το Touch ID στο Home Button.

    Πάρα αυτά όμως το νέο οικονομικό αυτό μοντέλο από την Apple αναμένεται πως θα ενσωματώσει τον νεότερης γενιάς επεξεργαστή A15 και θα είναι πλήρως συμβατό με 5G δίκτυα.

    Το Macotakara αναμένει πως η μαζική παραγωγή του νέου iPhone SE θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο με τις πρώτες αποστολές τις συσκευής αυτής να γίνονται την Άνοιξη κάποια στιγμή.

    Τον Ιούνιο ο αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε προβλέψει κάτι αντίστοιχο παρά το γεγονός ότι υπήρχαν αρκετές φήμες πως ίσως η Apple κυκλοφορούσε ακόμη και ένα iPhone SE Plus.

    Μια κυκλοφορία την Άνοιξη είναι επίσης κάτι τυπικό για την γραμμή του iPhone SE. Να θυμίσουμε πως το πρώτο iPhone SE έκανε την επίσημη πρώτη του στην αγορά τον Μάρτιο του 2016 ενώ το 2ης γενιάς iPhone SE τον Απρίλιο του 2020.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.