20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Και το iPhone 13 σημείωσε καλύτερα αποτελέσματα στα τεστ φωτογραφίας του DXOMark σε σύγκριση με το iPhone 12 Pro

    Τον περασμένο μήνα το DXOMark κοινοποίησε το review για την κάμερα του iPhone 13 Pro αναφέροντας πως είχε μια καλύτερη βαθμολογία από το περσινό iPhone 12 Pro. Πλέον η εταιρεία κοινοποίησε και το review για την κάμερα του iPhone 13 που και αυτή πήρε μεγαλύτερη βαθμολογία από αυτή που είχε πάρει το iPhone 12 Pro.

    To DXOMark έδωσε λοιπόν ένα συνολικό σκορ στα 138 που είναι ένα βαθμός περισσότερος από αυτόν του iPhone 12 Pro στον τομέα της λήψης φωτογραφιών και επίσης ένα σκορ 117 στον τομέα της λήψης βίντεο.

    Όπως φαντάζεστε το iPhone 13 και το iPhone 13 mini έχουν το ίδιο σύστημα κάμερας κάτι που επιβεβαίωσε και το DXOMark και έτσι και τα 2 έχουν αυτή την βαθμολογία.

    Το DXOMark έδωσε τα εύσημα στην κάμερα του iPhone 13 αναφέροντας πως οι λήψεις γενικότερα δίνουν πολύ καλούς χρωματισμούς και σωστή ισορροπία του λευκού.

    Η αρνητική κριτική είχε να κάνει με την έλλειψη ενός telephoto φακού ενώ τόνισε πως υπήρξε και θόρυβος στην λήψη βίντεο ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

    Με βάση όλα τα παραπάνω τα iPhone 13 και iPhone 13 mini έφτασαν στην 10η θέση στην παγκόσμια κατάταξη του DXOMark – στην ίδια θέση που βρίσκεται αυτή την στιγμή και το iPhone 12 Pro Max.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.