18.9 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Το iPhone 5c πλέον θεωρείται ‘vintage’ συσκευή με περιορισμένη υποστήριξη

    Η Apple αυτή την εβδομάδα ανανέωση την λίστα με τις vintage συσκευές της προσθέτοντας μια που από κάθε άποψη έκανε αίσθηση. Το iPhone 5c, το πρώτο πολύχρωμο iPhone που λανσάρισε η Apple και επίσημα περνάει στην ιστορία και πλέον η τεχνική του υποστήριξη θα είναι πολύ περιορισμένη.

    Όπως αναφέρει η Apple μια συσκευή θεωρείται vintage όταν δεν έχει πουληθεί επίσημα για περισσότερα από 5 χρόνια. Αυτό αφορά τα Mac, iPhone, iPad, iPod και Apple TV καθώς και μια σειρά από αξεσουάρ της εταιρείας.

    Vintage products are those that have not been sold for more than 5 and less than 7 years ago. Mac, iPhone, iPad, iPod, and Apple TV vintage products continue to receive hardware service from Apple service providers, including Apple Retail Stores, subject to availability of inventory, or as required by law.    

    Το iPhone 5c παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2013 ως μια οικονομική πρόταση του iPhone 5. Στο εσωτερικό του υπάρχει το A6 chip, έρχεται με μια 4 ιντσών οθόνη και με μια 8MP οπίσθια κάμερα. Η συσκευή είχε δημιουργηθεί από ειδικό μείγμα πλαστικού και ήταν διαθέσιμο σε 5 διαφορετικούς χρωματισμούς: white, blue, green, pink, and yellow.

    H Apple θα σταματήσει την οποιαδήποτε υποστήριξη της συσκευής το 2022. Το iPhone 5s το οποίο κυκλοφόρησε την ίδια μέρα με το iPhone 5c δεν έχει μπει ακόμη σε αυτή την λίστα.

    *Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.