20.5 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Το iPhone 12 παίρνει το στέμμα της ταχύτητας από το Samsung Note 20 Ultra χάρη στον A14 Bionic αλλά και με 50% λιγότερη RAM

    Μετά το λανσάρισμα του πίσω τον Αύγουστο, το Samsung Galaxy Note 20 Ultra με τον Snapdragon 865+ επεξεργαστή και τα 128 GB RAM ήταν το γρηγορότερο smartphone της αγοράς σε ότι αφορούσε τα speed tests που είχαν γίνει. Πάρα αυτά η Apple με τα νέα iPhone 12 και iPhone 12 Pro που έρχονται με τον νέο A14 Bionic επεξεργαστή κερδίζουν την πρώτη θέση και πάλι για την εταιρεία.

    Το PhoneBuff σημειώνει πως έχουν περάσει 20 μήνες από την στιγμή που κάποιο iPhone ήταν η γρηγορότερη συσκευή στα τεστ που κάνει.

    Αν και τέτοια τεστ σίγουρα δεν αποτελούν τον λόγο για να αγοράσει κάποιος μια συσκευή πάρα αυτά δείχνουν πόσο ανταγωνιστική είναι η αγορά και πόσο απίστευτες αποδόσεις έχουν τα iPhone της Apple εξαιτίας του ότι η εταιρεία δημιουργεί για αυτά τόσο το λογισμικό όσο και το ίδιο το hardware.

    Βλέπουμε λοιπόν το iPhone 12 Pro να κερδίζει το Galaxy Note 20 Ultra με 17 δευτερόλεπτα διαφορά σε δύο κύκλους τεστ έχοντας 6 GB RAM σε σύγκριση με τα 12 GB RAM του Note.

    *Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.