11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το iPhone 15 Pro Max θα μπορούσε να έχει λεπτότερο πλαίσιο κάμερας και μικρότερο αποτύπωμα

    Το iPhone 15 Pro Max θα είναι παχύτερο από τον προκάτοχό του, παρόλο που έχει ελαφρώς μειωμένο ύψος και πλάτος, αλλά θα μπορούσε να προσφέρει μια λιγότερο προεξέχουσα πίσω συστοιχία κάμερας, σύμφωνα με πρόσφατα κοινοποιημένα CAD renders και διαστάσεις.

    Ο leaker γνωστός ως “Ice Universe”, ο οποίος μοιράστηκε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της Apple στο παρελθόν, μοιράστηκε τις τελευταίες αποδόσεις CAD και συγκεκριμένες διαστάσεις σε μια σειρά tweets νωρίτερα σήμερα.

    Σύμφωνα με τις διαστάσεις του Ice Universe, το αποτύπωμα του iPhone 15 Pro‌ Max είναι μικρότερο τόσο σε ύψος όσο και σε πλάτος σε σύγκριση με το iPhone 14 Pro Max, αλλά είναι 0,4 mm παχύτερο – αύξηση 5%.

    ‌iPhone 14 Pro‌ Max‌iPhone 15 Pro‌ Max
    Height:160.7 mm159.86 mm
    Width:77.6 mm76.73 mm
    Depth:7.85 mm8.25 mm
    Depth Including Camera:12.03 mm11.84 mm

    Οι αποδόσεις CAD και οι συνοδευτικές διαστάσεις φαίνεται να υποδηλώνουν ότι το iPhone 15 Pro‌ Max θα μπορούσε να έχει λιγότερο προεξέχον πλάσιο κάμερας από ό,τι αναμενόταν προηγουμένως, όντας 0,19 mm πιο ρηχό σε σύγκριση με το iPhone 14 Pro‌ Max.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.