14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νέα renders απεικονίζουν το iPhone 15 Plus με λεπτά πλαίσια, θύρα USB-C, Dynamic Island και άλλα

    Το iPhone 15 Plus 6,7 ιντσών θα μπορούσε να έχει κάποιες μικρές σχεδιαστικές ενημερώσεις σε σύγκριση με το iPhone 14 Plus, σύμφωνα με renders που κοινοποιήθηκαν σήμερα από το 9to5Mac. Οι εικόνες λέγεται ότι βασίζονται σε σχέδια CAD των συσκευών που παρασχέθηκαν στην αλυσίδα εφοδιασμού της Apple για την κατασκευή συσκευών και ακολουθούν διαρροές που είχαμε προηγουμένως δει τόσο για το τυπικό iPhone 15 όσο και για το iPhone 15 Pro.

    Όπως το iPhone 15‌, το iPhone 15 Plus θα διαθέτει ένα Dynamic Island αντί για μια εγκοπή, με την Apple να φέρνει το σχέδιο ‌Dynamic Island‌ σε ολόκληρη τη σειρά iPhone το 2023. Θα περιλαμβάνει επίσης μια θύρα USB-C αντί για μια θύρα Lightning, μια άλλη αλλαγή που κάνει η Apple σε όλες τις συσκευές iPhone 15.

    Οι εικόνες υποδεικνύουν ότι εκτός από ένα ‌Dynamic Island‌, το iPhone 15 Plus θα έχει ελαφρώς λεπτότερα πλαίσια και ενδέχεται να υπάρξουν μικρές αλλαγές στο μέγεθος και το πάχος της συσκευής. Το 9to5Mac λέει ότι η σχεδίαση του iPhone 15‌ Plus CAD διαθέτει “ελαφρώς στρογγυλεμένες άκρες” για πιο ομαλή μετάβαση από το μπροστινό μέρος της συσκευής στο πίσω μέρος και ένα ελαφρώς παχύτερο πλαίσιο κάμερας.

    ‌iPhone 15‌ Plus‌iPhone 14‌ Plus
    160.87mm tall160.84mm tall
    77.76mm wide78.07mm wide
    7.81mm thick7.79mm thick

    Το iPhone 15 Plus της Apple αναμένεται να είναι πανομοιότυπο σε σχεδιασμό και σετ χαρακτηριστικών με το iPhone 15 και θα συνεχίσει να περιλαμβάνει κάμερα διπλού φακού με φακούς Wide και Ultra Wide. Η κύρια διαφορά μεταξύ του iPhone 15 και του iPhone 15 Plus αναμένεται να είναι το μέγεθος της μπαταρίας, καθώς το iPhone 15 Plus είναι 6,7 ίντσες και το iPhone 15 είναι 6,1 ίντσες.

    Άλλα φημολογούμενα χαρακτηριστικά των iPhone 15‌ και iPhone 15 Plus περιλαμβάνουν το ίδιο τσιπ A16 που υπάρχει στα μοντέλα iPhone 14 Pro, ένα μόντεμ Qualcomm X70 και επιλογές χρώματος μπλε και ροζ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.