13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το iPhone 15 Pro φημολογείται εκ νέου πως θα έχει περισκοπικούς φακούς με 5x zoom

    Αν και οι περισσότερες φήμες όπως είναι λογικό αφορούν τα 2022 iPhone κάποιες έχουν να κάνουν με το τι να περιμένουμε το 2023. Έτσι λοιπόν ο αναλυτής Jeff Pu υποστηρίζει πως τα iPhone 15 Pro μοντέλα θα έχουν περισκοπικούς φακούς με ένα 5x οπτικό zoom.

    Σύμφωνα με τον αναλυτή η Apple είναι ήδη σε συζητήσεις με την Lante Optics που αναμένεται να είναι ο βασικός προμηθευτής αυτών των φακών που θα χρησιμοποιηθούν στα 2023 iPhones. Η Apple φαίνεται πως ήδη έχει στην κατοχή της τα πρώτα δείγματα αυτών των φακών και θα πάρει την τελική της απόφαση τον Μάιο.

    Αν η συμφωνία ολοκληρωθεί η Lante Optics θα έχει κλείσει ένα τεράστιο συμβόλαιο μιας και θα παραδώσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια εξαρτήματα στην Apple.

    Να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple φημολογείται πως θα φέρει αυτούς τους φακούς στην iPhone 15 σειρά της. Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo επίσης το έχει αναφέρει σε προηγούμενες προβλέψεις του.

    Η Samsung και η Huawei ήδη προσφέρουν αυτή την τεχνολογία στα smartphones τους επιτρέποντας την δυνατότητα για οπτικό zoom μέχρι 10x ενώ ο συνδυασμός οπτικού και ψηφιακού σε αυτές τις συσκευές φτάνει το 100x.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.