Monday, June 17, 2024

Η Apple δοκιμάζει τώρα την iOS 16.6 για iPhone πριν από το iOS 17 στο WWDC

Η Apple άρχισε να δοκιμάζει εσωτερικά το iOS 16.6, σύμφωνα με τα αρχεία καταγραφής αναλυτικών στοιχείων διαφορών site, τα οποία έχουν αποδειχθεί αξιόπιστη ένδειξη των επερχόμενων ενημερώσεων λογισμικού. Το iOS 16.6 θα είναι πιθανότατα μια από τις τελευταίες ενημερώσεις στον κύκλο λογισμικού iOS 16.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η πρώτη beta του iOS 16.6, αλλά οι πρώτες beta του iOS 13.6, iOS 14.6 και iOS 15.6 ήταν όλες διαθέσιμες στους προγραμματιστές πριν από το WWDC τα τελευταία τρία χρόνια. Το WWDC έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουνίου έως τις 9 Ιουνίου φέτος και είναι εκεί όπου η Apple θα ανακοινώσει το iOS 17 και άλλο νέο λογισμικό.

Το iOS 16.6 θα είναι πιθανότατα μια μικρότερη ενημέρωση δεδομένου ότι το iOS 17 είναι στον ορίζοντα.

Στο μεταξύ, το iOS 16.5 παραμένει σε δοκιμή beta. Μέχρι στιγμής, έχουν ανακαλυφθεί μόνο δύο αξιοσημείωτες αλλαγές στην ενημέρωση, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης μιας καρτέλας Sports στην εφαρμογή Apple News και της δυνατότητας έναρξης εγγραφής οθόνης με την Siri.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.