21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το iPhone 15 φημολογείται ότι θα διαθέτει βελτιώσεις RAM, 8 GB πιθανώς για μοντέλα Pro

    Η επόμενη γενιά της σειράς iPhone 15 θα διαθέτει βελτιώσεις στη μνήμη RAM, σύμφωνα με μια νέα έκθεση της ταϊβανέζικης ερευνητικής εταιρείας TrendForce.

    Η Apple θα «ανεβάσει τη χωρητικότητα και τις προδιαγραφές» της μνήμης RAM για τα μοντέλα iPhone 15, υποστηρίζει η έκθεση. Με βάση αυτή τη διατύπωση, θα μπορούσαν να υπάρξουν βελτιώσεις τόσο στα ποσά της μνήμης RAM όσο και στις ταχύτητες στη σειρά iPhone 15, αλλά δεν δόθηκαν συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

    Η TrendForce είπε προηγουμένως ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro πιθανότατα θα είναι εξοπλισμένα με 8 GB RAM, σε σύγκριση με 6 GB για τα μοντέλα iPhone 14 Pro. Τα τυπικά iPhone 15 και iPhone 15 Plus πιθανότατα θα παραμείνουν στα 6 GB RAM, αλλά είναι πιθανό αυτά τα μοντέλα να μπορούν να αναβαθμιστούν σε ταχύτερη LPDDR5 RAM, όπως τα μοντέλα iPhone 14 Pro πέρυσι.

    Η αυξημένη μνήμη RAM μπορεί να ωφελήσει το multitasking στο iPhone επιτρέποντας σε περισσότερες εφαρμογές να ανοίγουν ταυτόχρονα στο παρασκήνιο. Μαζί με το φημολογούμενο τσιπ A17 Bionic για μοντέλα iPhone 15 Pro, οι βελτιώσεις στη μνήμη RAM θα ​​ενίσχυαν τη συνολική απόδοση.

    Εάν το iPhone 15 Pro έχει 8 GB RAM, θα είναι η πρώτη αύξηση από τότε που κυκλοφόρησε το iPhone 12 Pro με 6 GB RAM.

    Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τη σειρά iPhone 15 σε μια εκδήλωση τύπου τον Σεπτέμβριο ως συνήθως.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.