20.5 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το iPhone 14 Pro αναμένεται να διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία παράλληλα με την οθόνη Always-On

    Τα iPhone 14 Pro και ‌iPhone 14 Pro Max θα διαθέτουν μεγαλύτερες μπαταρίες, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, πιθανόν να αντισταθμίσουν την αυξημένη κατανάλωση ενέργειας μιας πάντα ανοιχτής οθόνης.

    Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, ο Gurman λέει ότι αναμένει ότι τα νέα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα διαθέτουν μεγαλύτερες μπαταρίες, ως αποτέλεσμα, θα φαίνονται “ελαφρώς μεγαλύτερες συνολικά”. Ενώ η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι πάντα μια κορυφαία επιθυμία για τους πελάτες, η συμπερίληψη μεγαλύτερης μπαταρίας στα φετινά κορυφαία iPhone είναι πιθανότατα ένα άμεσο αποτέλεσμα της συμπερίληψης μιας πάντα ανοιχτής οθόνης.

    Όπως το Apple Watch Series 5 και μεταγενέστερα, τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 14 Pro αναμένεται ευρέως να διαθέτουν μια πάντα ενεργή οθόνη που θα εμφανίζει πάντα βασικές πληροφορίες και οπτικά στοιχεία από την επανασχεδιασμένη οθόνη κλειδώματος iOS 16. Η πάντα ενεργοποιημένη οθόνη θα εμφανίζει πληροφορίες όπως η ώρα, η ημερομηνία και τα γραφικά στοιχεία και θα περιλαμβάνει χρωματισμένες και σκούρες εκδόσεις ορισμένων ταπετσαριών προσαρμοσμένων από τον χρήστη, ανέφερε αυτή την εβδομάδα το MacRumors.

    Στο iPhone 14 Pro και στο iPhone 14 Pro Max, τα πάνελ OLED αναμένεται να πέφτουν έως και 1 Hz, εξοικονομώντας διάρκεια ζωής της μπαταρίας όταν εμφανίζονται πάντα στατικές πληροφορίες. Λόγω της νεότερης οθόνης OLED, η λειτουργία πάντα ενεργής οθόνης αναμένεται να παραμείνει αποκλειστική για το iPhone 14 Pro και να μην επεκταθεί στα μοντέλα iPhone 13 Pro μέσω μιας πιθανής ενημέρωσης λογισμικού, όπως ίσως ήλπιζαν ορισμένοι.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.