18.3 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Η Apple έχει σκεφτεί να αφαιρέσει την υποδοχή κάρτας SIM από ορισμένα μοντέλα iPhone 14

    Η Apple έχει συζητήσει εσωτερικά την ιδέα της κυκλοφορίας ορισμένων μοντέλων iPhone χωρίς υποδοχή κάρτας SIM έως το επόμενο έτος, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, ο Gurman είπε ότι η κίνηση θα είναι μέρος της ώθησης της Apple προς τις eSIM.

    Ο Gurman είπε ότι η υποδοχή κάρτας SIM θα μπορούσε να αφαιρεθεί σε ορισμένα μοντέλα iPhone 14, τα οποία η Apple αναμένεται να ανακοινώσει σε μόλις τρεις ημέρες από τώρα, αν και είπε ότι υπάρχει πιθανότητα η αλλαγή να μην συμβεί μέχρι το iPhone 15 του επόμενου έτους. Η ενδεχόμενη αφαίρεση της υποδοχής της κάρτας SIM έχει φημολογηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.

    «Η Apple θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην eSIM αυτή τη φορά, με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να προετοιμάζονται να κατευθύνουν τους χρήστες προς τις ψηφιακές, ενσωματωμένες κάρτες SIM και όχι τις φυσικές», έγραψε ο Gurman στο ενημερωτικό δελτίο του. «Στην πραγματικότητα, η Apple εξέτασε το ενδεχόμενο να αφαιρέσει εντελώς τη φυσική υποδοχή κάρτας SIM ξεκινώντας είτε φέτος είτε του χρόνου για ορισμένα μοντέλα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.