13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το iPhone 13 Pro Max έχει την δυνατότητα να φορτίζει με ταχύτητα μέχρι 27W

    Σε ότι έχει να κάνει με την φόρτιση υπάρχουν διαθέσιμες κάποιες επιλογές. Κάποιος μπορεί να επιλέξει την ενσύρματη φόρτιση που μπορεί να είναι είτε αργή, στάνταρ ή γρήγορη. Εναλλακτικά υπάρχει πάντα η επιλογή της ασύρματης φόρτισης που μπορεί να είναι είτε αργή ή γρήγορη.

    Πέρυσι το iPhone 12 Pro Max μπορούσε να φορτίσει με ταχύτητα μέχρι 22W ενσύρματα. Φαίνεται πως η Apple αποφάσισε να φέρει μια αλλαγή φέτος στο iPhone 13 Pro Max χωρίς μάλιστα να μπει στον κόπο να το διαφημίσει αυτό το χαρακτηριστικό.

    Σύμφωνα με τεστ που έκανε το YouTune κανάλι ChargerLAB (via MacRumors), η Apple έχει σχεδιάσει το iPhone 13 Pro Max με φόρτιση μέχρι 27W όταν συνδεθεί ενσύρματα με έναν 30W ή μεγαλύτερο φορτιστή και USB-C καλώδιο.

    Το αρνητικό της υπόθεσης είναι η ζέστη….

    Επειδή η Apple δεν θέλει ξαφνικά η συσκευή σας να πιάσει φωτιά το iPhone 13 Pro Max δεν θα διατηρήσει συνεχώς της 27W ταχύτητα φόρτισης. Το ευχάριστο όμως είναι πως φορτίζει γρηγορότερα από το iPhone 12 Pro Max.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.