15.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Γιατρός χρησιμοποιεί την Macro κάμερα του iPhone 13 Pro για έλεγχο των ματιών των ασθενών του

    Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά των iPhone 13 Pro είναι η προσθήκη του νέου Macro mode για την λήψη πολύ κοντινών φωτογραφιών και λήψεων. Αν και οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν αυτό το νέο mode για φωτογραφίες της φύσης ο γιατρός Tommy Korn βρήκε πως αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι χρήσιμο και για τους ασθενείς που παρακολουθεί.

    Σε ένα LinkedIn post, αναφέρει πως χρησιμοποιεί το iPhone 13 Pro Max του για να ελέγχει τα μάτια των ασθενών του. Χάρη στο Macro χαρακτηριστικό μπορεί να λαμβάνει με μεγάλη λεπτομέρεια φωτογραφίες από τα μάτια και να παρατηρεί την εξέλιξη της υγείας τους.

    Ο ίδιος δηλώνει εντυπωσιασμένος από τα αποτελέσματα και τονίζει χαρακτηριστικά όπως αυτό θα φέρουν την καινοτομία στην οφθαλμολογία και την τηλεϊατρική

    Been using the iPhone 13 Pro Max for MACRO eye photos this week. Impressed. Will innovate patient eye care & telemedicine. forward to seeing where it goes… Photos are from healing a resolving abrasion in a cornea transplant. Permission was obtained to use photos. PS: this “Pro camera” includes a telephone app too!

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.