21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το iPhone φέρεται να σταματά σφαίρα σώζοντας τη ζωή Ουκρανού στρατιώτη

    Οι συσκευές Apple όπως το Apple Watch και το iPhone έχουν σώσει πολλές ζωές με λειτουργίες όπως ΗΚΓ, κλήσεις έκτακτης ανάγκης SOS, ανίχνευση πτώσης και πολλά άλλα. Αλλά είναι πολύ πιο σπάνιο για τη φυσική συσκευή να προσφέρει προστασία. Σε ένα πρόσφατο βίντεο, ένα iPhone πιστώθηκε ότι σταμάτησε μια σφαίρα, σώζοντας τη ζωή ενός Ουκρανού στρατιώτη.

    Τραβηγμένο από το γιλέκο ενός στρατιώτη, το iPhone δέχτηκε την σφαίρα στο κέντρο του πίσω μέρους της συσκευής και φαίνεται ότι η σφαίρα δεν διαπέρασε πλήρως – αλλά έσπασε πλήρως το smartphone.

    Στο βίντεο, το iPhone τραβιέται από μια εξωτερική τσέπη του γιλέκου. Δεν είναι σαφές εάν η θωράκιση θα προστάτευε τον στρατιώτη αν το iPhone δεν ήταν εκεί.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.