11.3 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple θα μειώσει τις δαπάνες και τις προσλήψεις σε επιλεγμένες ομάδες ως απάντηση στην οικονομική επιβράδυνση

    Η Apple έχει προγραμματίσει μεγάλες αλλαγές για το 2023, καθώς η εταιρεία θέλει να επιβραδύνει τις προσλήψεις και τις δαπάνες για ορισμένες ομάδες από το επόμενο έτος. Δεν θα επηρεαστούν όλοι οι άνθρωποι, αλλά η εταιρεία δεν θα συμπληρώσει ρόλους ούτε θα προσθέσει νέο προσωπικό σε ορισμένες περιπτώσεις.

    Όπως αναφέρει ο Mark Gurman του Bloomberg, το σχέδιο έρχεται σε μια στιγμή που η εταιρεία αναμένει «να αντιμετωπίσει μια πιθανή οικονομική ύφεση», σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

    Η απόφαση προέρχεται από μια κίνηση να είμαστε πιο προσεκτικοί σε αβέβαιες περιόδους, αν και δεν είναι μια πολιτική σε όλη την εταιρεία, είπαν οι άνθρωποι, οι οποίοι ζήτησαν να μην κατονομαστούν επειδή οι συζητήσεις είναι ιδιωτικές. Οι αλλαγές δεν θα επηρεάσουν όλες τις ομάδες και η Apple εξακολουθεί να σχεδιάζει ένα επιθετικό πρόγραμμα κυκλοφορίας προϊόντων το 2023 που περιλαμβάνει ένα headset μικτής πραγματικότητας, την πρώτη της είσοδο σε νέα μεγάλη νέα κατηγορία από το 2015.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.