14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Το iPadOS 16 και το macOS Ventura κυκλοφορούν τον Οκτώβριο στο ευρύ κοινό

    Αν αναρωτιέστε πότε θα κυκλοφορήσουν το iPadOS 16 και το macOS Ventura, η Apple σας έδωσε λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Apple φιλοξένησε την εκδήλωσή της “Far Out” όπου η εταιρεία ανακοίνωσε τα iPhone 14, iPhone 14 Pro, Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2, Apple Watch Ultra και AirPods Pro 2.

    Στο δελτίο τύπου για τα AirPods Pro 2, η Apple ανέφερε ότι, για να επωφεληθούν από όλες τις νέες δυνατότητες τα ακουστικά σε iPad και Mac, θα πρέπει να έχουν εγκαταστήσει οι χρήστες το iPadOS 16 και το macOS Ventura.

    Η εταιρεία αποκάλυψε επίσης ότι, αντί να κυκλοφορήσουν “αργότερα αυτό το φθινόπωρο”, το iPadOS 16 και το macOS Ventura θα κυκλοφορήσουν σε όλους κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου:

    Για πλήρη λειτουργικότητα, χρησιμοποιήστε τα AirPods Pro (2ης γενιάς) σε συνδυασμό με μια συσκευή Apple με το πιο πρόσφατο λογισμικό λειτουργικού συστήματος. Τα εξατομικευμένα προφίλ χωρικού ήχου και το Find My θα είναι διαθέσιμα με το iPadOS 16 και το macOS Ventura τον Οκτώβριο.

    Εάν η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το iPadOS 16 και το macOS Ventura τον Οκτώβριο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ετοιμαζόμαστε για μια εκδήλωση iPad και Mac κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα επίσης.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.