21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Επιτέλους, η Apple φέρνει τα Nike Watch faces σε όλους

    Με την έλευση των Apple Watch Series 8, SE και Ultra, η Apple επιβεβαίωσε επιτέλους μια φανταστική αναβάθμιση που έρχεται σε όλα τα μοντέλα Apple Watch με watchOS 9.

    Σωστά, οι προσόψεις της Nike για το Apple Watch έρχονται σε όλα τα μοντέλα, είτε έχετε Nike Apple Watch είτε όχι.

    «Από αυτό το φθινόπωρο, οποιοσδήποτε χρήστης του Apple Watch που χρησιμοποιεί το watchOS 9 — ακόμα και εκείνοι που δεν διαθέτουν μοντέλο Nike — θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα watch faces Nike, συμπεριλαμβανομένων των φρέσκων χρωμάτων που έρχονται στο Bounce face», ανακοίνωσε η εταιρεία την Τετάρτη.

    Τα watch faces της Nike για το Apple Watch είναι μερικά από τα πιο ζωντανά και συναρπαστικά σχέδια που είναι διαθέσιμα στους χρήστες του Apple Watch και μερικά από τα πιο χρήσιμα χάρη στην ώθησή τους προς την παρακολούθηση της άσκησης. Ωστόσο, όπως σημειώθηκε, η Apple τα έχει περιορίσει στη γκάμα της Nike τα προηγούμενα χρόνια, αλλά όλα αυτά αλλάζουν με το watchOS 9.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.