18.3 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Το iPadOS 16 αναμένεται να κυκλοφορήσει την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου

    Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το iPadOS 16.1 την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, αποκλείοντας τυχόν νέα σφάλματα λογισμικού ή προβλήματα, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

    Σε ένα tweet σήμερα, ο Gurman είπε ότι το iPadOS 16.1 πρόκειται να κυκλοφορήσει την εβδομάδα της 24ης Οκτωβρίου. Η Apple πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το iOS 16.1 ταυτόχρονα με το iPadOS 16.1 δεδομένου ότι η τελευταία έκδοση beta κάθε ενημέρωσης έχει τον ίδιο αριθμό κατασκευής.

    Δεδομένης της καθυστέρησης, το iPadOS 16 θα κυκλοφορήσει ως iPadOS 16.1. Η ενημέρωση είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα iPad Pro, το iPad Air τρίτης γενιάς και νεότερες εκδόσεις, το iPad mini πέμπτης γενιάς και μεταγενέστερα και το iPad πέμπτης γενιάς και μεταγενέστερα.

    Η Apple είχε δηλώσει προηγουμένως ότι το iPadOS 16 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, αλλά η εταιρεία δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

    Το iPadOS 16 αρχικά αναμενόταν να κυκλοφορήσει μαζί με το iOS 16 τον Σεπτέμβριο, αλλά η Apple καθυστέρησε την ενημέρωση αφού ορισμένοι χρήστες επέκριναν τη νέα δυνατότητα Stage Manager που επιτρέπει τη χρήση πολλαπλών εφαρμογών σε επικαλυπτόμενα παράθυρα.

    Η Apple επέκτεινε πρόσφατα το Stage Manager σε παλαιότερα μοντέλα iPad Pro με τσιπ A12X και A12Z που κυκλοφόρησαν το 2018 και το 2020, αν και χωρίς υποστήριξη εξωτερικής οθόνης, γεγονός που περιορίζει τη δυνατότητα σε τέσσερις εφαρμογές στην ενσωματωμένη οθόνη σε αυτά τα μοντέλα. Η Apple καθυστέρησε επίσης την υποστήριξη εξωτερικής οθόνης για μοντέλα iPad με το τσιπ M1 μέχρι αργότερα αυτό το έτος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.