22.3 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Η Apple κυκλοφορεί το watchOS 9.0.2 με διορθώσεις για προβλήματα μικροφώνου, διακοπές ροής Spotify και άλλα

    Παράλληλα με το iOS 16.0.3, η Apple κυκλοφόρησε σήμερα και το watchOS 9.0.2 με αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων για τους χρήστες του Apple Watch. Η ενημέρωση αντιμετωπίζει σφάλματα που σχετίζονται με ζητήματα ροής του Spotify και διακοπές μικροφώνου για χρήστες Apple Watch Series 8 και Apple Watch Ultra, καθώς και μερικά άλλα σφάλματα.

    Από το συνοδευτικό κείμενο της αναβάθμισης:

    This update includes improvements and bug fixes for your Apple Watch.

    – Interruptions to streaming audio on Spotify
    – Snooze alarm notifications continue after the alarm is deleted for AssistiveTouch users
    – Incomplete syncing of Wallet and Fitness data for newly paired Apple Watch
    – Audio from microphone interrupted for some Apple Watch Series 8 and Ultra users

    Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το watchOS ‌9.0.2 μέσω της αποκλειστικής εφαρμογής Apple Watch στο iPhone, μεταβαίνοντας στην ενότητα Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

    Για να εγκαταστήσετε το νέο λογισμικό, το Apple Watch πρέπει να έχει τουλάχιστον 50 τοις εκατό μπαταρία, πρέπει να τοποθετηθεί σε φορτιστή και πρέπει να βρίσκεται στην εμβέλεια του iPhone.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.