Sunday, May 19, 2024

Το iOS 17 φημολογείται ότι θα προσθέσει νέες δυνατότητες οθόνης κλειδώματος, Apple Music και βιβλιοθήκης εφαρμογών

Το iOS 17 θα περιλαμβάνει νέες λειτουργίες και αλλαγές στην οθόνη κλειδώματος, στην Apple Music υπηρεσία, τη Βιβλιοθήκη εφαρμογών και το Κέντρο Ελέγχου, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Weibo αυτή την εβδομάδα από τον ίδιο λογαριασμό που αποκάλυψε ότι η Apple θα λανσάρει το iPhone 14 σε κίτρινο χρώμα.

Η ανάρτηση παραθέτει πολλές πιθανές δυνατότητες του iOS 17:

  • Επιλογές μεγέθους γραμματοσειράς του κλειδώματος οθόνης
  • Ένα κουμπί για κοινή χρήση προσαρμοσμένων σχεδίων οθόνης κλειδώματος με άλλους χρήστες iPhone
  • Οι στίχοι της Apple Music μπορούν να προβληθούν στην οθόνη κλειδώματος
  • Η σχεδίαση της Apple Music αλλάζει με απλοποιημένη διεπαφή
  • Οι φάκελοι της Βιβλιοθήκης εφαρμογών μπορούν να μετονομαστούν χειροκίνητα
  • Αλλαγές σχεδίασης του Κέντρου Ελέγχου
  • Το ρυθμιστικό φωτεινότητας του φακού μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα, όπως το ρυθμιστικό έντασης

Φημολογήθηκε ήδη ότι το iOS 17 θα ανανεώσει το Κέντρο Ελέγχου, αλλά οι υπόλοιπες πληροφορίες που μοιράζονται είναι νέες. Καμία από τις αλλαγές δεν θα ήταν πρωτοποριακή, αλλά θα εξακολουθούσαν να είναι σημαντικές βελτιώσεις. Συνολικά, οι φήμες έχουν προτείνει ότι το iOS 17 θα είναι μια μέτρια ενημέρωση που θα επικεντρώνεται στη σταθερότητα και τις βελτιώσεις απόδοσης.

Ενώ η πηγή αυτής της φήμης διέρρευσε με ακρίβεια ότι το iPhone 14 θα κυκλοφορούσε σε κίτρινο χρώμα λίγους μήνες νωρίτερα, δεν έχουν μακροπρόθεσμο ιστορικό με τις φήμες της Apple, επομένως δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτές οι πληροφορίες θα αποδειχθούν σωστές.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 17 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 5 Ιουνίου. Η πρώτη έκδοση beta της ενημέρωσης θα πρέπει να είναι διαθέσιμη στους προγραμματιστές λίγα λεπτά μετά την κεντρική ομιλία, ενώ μια δημόσια beta θα είναι πιθανώς διαθέσιμη τον Ιούλιο. Ως συνήθως, η ενημέρωση θα πρέπει να κυκλοφορήσει ευρέως τον Σεπτέμβριο, περίπου την εποχή που κυκλοφορούν τα νέα iPhone.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube
Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.